Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
waldorfsalat

Waldorfsalat


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

6-8 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 3 selleristenger, finhakket
  • 23 ringer hermetisk ananas, finhakket
  • 150 g stenfrie blå druer, delt i to
  • 3 epler, i terninger
  • 70100 valnøtter, grovt hakket
  • 100 g rosenkål, grovhakket (kan byttes ut med vanlig hodekål
  • 2 dl kremfløte, stivpisket
  • 3 ss ananassaft
  • dl majones

Instructions

  1. Fjern det ytterste skallet på rosenkålen og grovhakk. Skjær resten av ingrediensene etter anvisning.
  2. Pisk kremfløten stiv og vend inn majones og ananassaft, smak til med sukker om du vil ha den søtere.
  3. Bland alt godt sammen og pynt med noen hele valnøtter, rosenkål og druer.
  4. Sett kjølig til den skal serveres.