Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Waldorfsalat med kylling

Waldorfsalat med kylling


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 3 selleristenger
  • 3 epler
  • 200 g stenfrie druer
  • 150 g hodekål
  • 100 g valnøtter
  • 23 ringer ananas
  • 2 dl fløte
  • 1,5 dl majones
  • 3 ss ananassaft
  • 3 kyllingbryst
  • olje til steking
  • salt og pepper

Instructions

  1. Vask grønnsakene og frukten godt, skjær alt i små biter. Del druene i to.
  2. Pisk fløten til en myk krem, tilsett majones og ananassaft, bland sammen.
  3. Stek kyllingbrystene i en panne med litt olje til de er gjennomstekt, ha på salt og pepper.
  4. La de avkjøle helt før du skjærer de i biter og vender kyllingen inn i salaten. Ha gjerne noen kyllingbiter på toppen av salaten sammen med litt ekstra finhakket stangselleri.