Waldorfsalat med kylling

Waldorfsalat med kylling

Waldorfsalat er alltid godt og de fleste lager kanskje den kun når de serverer kalkun. Denne oppskriften er på en klassisk waldorfsalat med en liten vri, jeg har tilsatt kylling. På denne måten blir den ekstra mettende og passer godt som en rett til et koldtbord. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Waldorfsalat med kylling

Waldorfsalat med kylling


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 3 selleristenger
  • 3 epler
  • 200 g stenfrie druer
  • 150 g hodekål
  • 100 g valnøtter
  • 23 ringer ananas
  • 2 dl fløte
  • 1,5 dl majones
  • 3 ss ananassaft
  • 3 kyllingbryst
  • olje til steking
  • salt og pepper

Instructions

  1. Vask grønnsakene og frukten godt, skjær alt i små biter. Del druene i to.
  2. Pisk fløten til en myk krem, tilsett majones og ananassaft, bland sammen.
  3. Stek kyllingbrystene i en panne med litt olje til de er gjennomstekt, ha på salt og pepper.
  4. La de avkjøle helt før du skjærer de i biter og vender kyllingen inn i salaten. Ha gjerne noen kyllingbiter på toppen av salaten sammen med litt ekstra finhakket stangselleri.

Waldorfsalat med kylling

Waldorfsalat med kylling

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)