Waldorfsalat er alltid godt og de fleste lager kanskje den kun når de serverer kalkun. Denne oppskriften er på en klassisk waldorfsalat med en liten vri, jeg har tilsatt kylling. På denne måten blir den ekstra mettende og passer godt som en rett til et koldtbord.
PrintWaldorfsalat med kylling
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 3 selleristenger
- 3 epler
- 200 g stenfrie druer
- 150 g hodekål
- 100 g valnøtter
- 2–3 ringer ananas
- 2 dl fløte
- 1,5 dl majones
- 3 ss ananassaft
- 3 kyllingbryst
- olje til steking
- salt og pepper
Instructions
- Vask grønnsakene og frukten godt, skjær alt i små biter. Del druene i to.
- Pisk fløten til en myk krem, tilsett majones og ananassaft, bland sammen.
- Stek kyllingbrystene i en panne med litt olje til de er gjennomstekt, ha på salt og pepper.
- La de avkjøle helt før du skjærer de i biter og vender kyllingen inn i salaten. Ha gjerne noen kyllingbiter på toppen av salaten sammen med litt ekstra finhakket stangselleri.