Waldorfsalat er et viktig tilbehør til kalkunen. Siden jeg ikke skulle lage middag til flere en fire personer, byttet jeg ut kalkunen med å helsteke en stor kylling. Her er oppskriften på slik jeg lager waldorfsalat, har byttet ut hodekål med rosenkål, kjempegodt!
PrintWaldorfsalat
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
6-8 porsjoner
Ingredients
Scale
- 3 selleristenger, finhakket
- 2–3 ringer hermetisk ananas, finhakket
- 150 g stenfrie blå druer, delt i to
- 3 epler, i terninger
- 70–100 valnøtter, grovt hakket
- 100 g rosenkål, grovhakket (kan byttes ut med vanlig hodekål
- 2 dl kremfløte, stivpisket
- 3 ss ananassaft
- 1½ dl majones
Instructions
- Fjern det ytterste skallet på rosenkålen og grovhakk. Skjær resten av ingrediensene etter anvisning.
- Pisk kremfløten stiv og vend inn majones og ananassaft, smak til med sukker om du vil ha den søtere.
- Bland alt godt sammen og pynt med noen hele valnøtter, rosenkål og druer.
- Sett kjølig til den skal serveres.