Enkel sommer-forrett
Vi har kommet til 2 juni og sommeren offisielt i gang. Jeg tenkte å dele en forrett som er frisk, fargerik og med ingredienser som hører sommeren til.
Vannmelon med fetaost
Dette trenger du og slik gjør du det:
Vannmelon
Fetaost
Rødløk, tynne skiver
Mynteblader
Olivenolje av god kvalitet
Balsamico, en vellagret type med rund og fyldig smak
Skjær opp vannmelon i 1 cm tykke skiver, form de slik du ønsker de eller gjør som meg, hull de ut med en rund cookie cutter.
Legg en skive med melon på en tallerken, legg på litt fetaost og rødløk, ha på noen dråper balsamico og olivenolje.
Legg en skive melon på toppen og ha litt ekstra rødløk, fetaost og noen finhakket mynteblader.
Avslutt med å sprinkle godt med olivenolje og noen balsamico dråper på toppen.
Server og nyt!