Torsk i godt selskap med tomat og choritzopølse

Jeg er vokst opp med at til torsk ble det servert potet, pappa brukte å si at en middag uten potet, egentlig ikke var middag… vel, tidene har foranderet seg, pappa spiser både sushi og taco å kan kalle det middag. Her er min vri på torskemiddagen, utrolig hvor godt det er å bytte ut den klassiske hvit sausen med tomater og potet med pasta.

Tomat_-3

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Torsk i godt selskap med tomat og choritzopølse


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale

400 g torskefilet
50 g chorizopølse
Pasta av god kvalitet

Saus:
1liten løk, finhakket
1gulrot
1boks Mutti cherrytomater
2 ss olivenolje, O&CO
1fedd hvitløk, finhakket
1ss balsamico, søt vellagret O&CO
1ts provence urtemix O&CO
1/2 ts salt
eventuelt litt sukker


Instructions

Finhakk løk og hvitløk, skjær skrellet gulrot i fine terninger.
Surr løk,hvitløk og gulrot i olivenolje på svak varme til det begynner å bli mørt.
Ha i boksen med cherrytomater, provence urtemix, salt og balsamico, sett på lokk og kok videre ca 10 min.
Smak til sausen med eventuelt litt sukker og salt.
Skjær torskefileten i passende stykker og legg de på toppen av sausen, legg på lokk og kok videre til torsken er ferdig.
I mellomtiden kok ferdig pastaen og stek chorizopølsen til den er gylden.
Server torsken hakkede sukkererter og den stekte chorizopølsen på toppen.

 

ChorizopølseSkjær chorizopølsen i skiver og brun den i ei stekepanne

Tomat_-2Salt fisken lett på begge sider før den legge i pannen med tomatsausen

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)