Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tagliatelle med klippfisk og apsargestopper


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

2 porsjoner tagliatelle
100 g aspargestopper
150 g klippfisk, ferdig utvannet
1 ss olivenolje
2 hvitløksfedd
3 eggeplommer
2 ss fløte
4 ss finrevet parmesan
nykvernet pepper


Instructions

  1. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
  2. Pisk eggeplommene sammen med fløte, tilsett finrevet parmesan.
  3. Skjær ferdig utvannet klippfisk i små biter, finhakk hvitløk og del aspargestoppene på langs. Stek klippfisk, asparges og hvitløk 2-3 minutter i en stekepanne med olivenolje.
  4. Når pasten er ferdig, slå av vannet og hel over klippfisken. Tilsett eggeblandingen og vend forsiktig til alt er fint fordelt rundt pastaen og sausen er blank og fin.
  5. Server med nykvernet pepper og litt ekstra parmesan.