Tagliatelle med klippfisk og apsargestopper

tagliatelle med klippfisk og aspargestopper-3Jeg er hekta på kremede pastaretter, det er enkelt og raskt å slenge sammen en god middag med få ingredienser. Her har jeg laget en pastarett med klippfisk, laget litt på samme måten som pasta carbonara.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tagliatelle med klippfisk og apsargestopper


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

2 porsjoner tagliatelle
100 g aspargestopper
150 g klippfisk, ferdig utvannet
1 ss olivenolje
2 hvitløksfedd
3 eggeplommer
2 ss fløte
4 ss finrevet parmesan
nykvernet pepper


Instructions

  1. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
  2. Pisk eggeplommene sammen med fløte, tilsett finrevet parmesan.
  3. Skjær ferdig utvannet klippfisk i små biter, finhakk hvitløk og del aspargestoppene på langs. Stek klippfisk, asparges og hvitløk 2-3 minutter i en stekepanne med olivenolje.
  4. Når pasten er ferdig, slå av vannet og hel over klippfisken. Tilsett eggeblandingen og vend forsiktig til alt er fint fordelt rundt pastaen og sausen er blank og fin.
  5. Server med nykvernet pepper og litt ekstra parmesan.

tagliatelle med klippfisk og aspargestopper

tagliatelle med klippfisk og aspargestopper-2

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)