Syltet rødløk

syltet rødløk

Syltet rødløk er kjempe enkelt å lage, og er nydelig på smak. Syltet rødløk kan brukes til kjøtt, salater og supergod til tacoen. Det beste er at rødløken holder seg lenge om du oppbevarer den på tett glass i kjøleskapet. Oppskriften jeg brukte var Bama sin, du finner den her. Jeg hadde ikke eplecidereddik, så den byttet jeg ut med vanlig 7% eddik, fungerte kjempefint. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
syltet rødløk

Syltet rødløk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 dl eddik 7%
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann
  • noen skiver ingefær, kan sløyfes
  • 3 rødløk

Instructions

  1. Ha eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp og kok til sukkeret er oppløst. Om vil ha ekstra smak på ha noen ingefær skiver i blandingen når du koker laken.
  2. Rensk og skjær rødløken i tynne skiver. Tilsett rødløken i laken og la den ligge i den til den er blitt kald.
  3. Ha rødløk og laken over i et rent tett glass.

 

syltet rødløksyltet rødløk

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)