Syltet rødløk er kjempe enkelt å lage, og er nydelig på smak. Syltet rødløk kan brukes til kjøtt, salater og supergod til tacoen. Det beste er at rødløken holder seg lenge om du oppbevarer den på tett glass i kjøleskapet. Oppskriften jeg brukte var Bama sin, du finner den her. Jeg hadde ikke eplecidereddik, så den byttet jeg ut med vanlig 7% eddik, fungerte kjempefint.
PrintSyltet rødløk
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 1 dl eddik 7%
- 2 dl sukker
- 3 dl vann
- noen skiver ingefær, kan sløyfes
- 3 rødløk
Instructions
- Ha eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp og kok til sukkeret er oppløst. Om vil ha ekstra smak på ha noen ingefær skiver i blandingen når du koker laken.
- Rensk og skjær rødløken i tynne skiver. Tilsett rødløken i laken og la den ligge i den til den er blitt kald.
- Ha rødløk og laken over i et rent tett glass.