Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 250 g nudler
- 2 stk kyllingfilet
- 2 fedd hvitløk
- 2 ts hvit eddik 5%, mild type
- 1 ts maizena
- 1/2 ts salt
- 1 gul løk
- 1/2 paprika
- 100 g vannkastanje
- 3–4 ss olje til steking
- Saus:
- 0,5 dl kyllingkraft
- 4 ts soyasaus
- 4 ts østersaus
- 1 ts sukker, kan sløyfes
Instructions
- Skjær kyllingen i tynne skiver, finhakk hvitløk.
- Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk og kylling, bland godt.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken, når de er “al dente” sil av vannet.
- Skjær opp grønnsakene i passe grove biter.
- Bruk en stor en stor panne eller wok, varm opp oljen og wok grønnsakene til de begynner å gyldne og møre.
- Tilsett kyllingen og stek videre til den nesten er gjennomkokt.
- Bland sammen ingrediensene til sausen.
- Tilslutt tilsett nudler og saus, stek videre 1-2 minutter.