Stekte nudler med kylling

Stekte nudler med kylling

Stekte nudler 

En av mine favoritter når jeg bestiller kinamat, men det er raskt å lage det selv også. Varier og tilpass etter hvilket kjøtt og grønnsaker du har for hånden og liker best.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Stekte nudler med kylling

Stekte nudler med kylling


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 250 g nudler
  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts hvit eddik 5%, mild type
  • 1 ts maizena
  • 1/2 ts salt
  • 1 gul løk
  • 1/2 paprika
  • 100 g vannkastanje
  • 34 ss olje til steking
  • Saus:
  • 0,5 dl kyllingkraft
  • 4 ts soyasaus
  • 4 ts østersaus
  • 1 ts sukker, kan sløyfes
 

Instructions

  1. Skjær kyllingen i tynne skiver, finhakk hvitløk.
  2. Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk og kylling, bland godt.
  3. Kok nudlene etter anvisning på pakken, når de er “al dente” sil av vannet.
  4. Skjær opp grønnsakene i passe grove biter.
  5. Bruk en stor en stor panne eller wok, varm opp oljen og wok grønnsakene til de begynner å gyldne og møre.
  6. Tilsett kyllingen og stek videre til den nesten er gjennomkokt.
  7. Bland sammen ingrediensene til sausen.
  8. Tilslutt tilsett nudler og saus, stek videre 1-2 minutter.

Stekte nudler med kylling

 

 

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)