Stekte dadler med havsalt

SPONSORED
stekte dadler med havsalt

Dadler

Baconsurret dadler er en favoritt hos mange som er glad i tapas, og er du glad i dadler må du prøve disse stekte dadlene, alt du trenger er en god olivenolje og godt havsalt. Server de gjerne sammen med en tykk yoghurt med noen dråper olivenolje over.

stekte dadler med havsalt

Slik gjør du det og dette trenger du:

Ca 0,5 dl god mild olivenolje, anbefaler Mantinea en gresk olivenolje fra Oliviers & Co
Godt havsalt, O&Co
Dadler
 
Varm opp oljen på medium varme, tilsett dadlene og stek de i 4-5 minutter, snu de ofte slik de blir jevnt stekt.
Sil av oljen og dryss over litt havsalt.
Server varme.
 

stekte dadler med havsalt

stekte dadler med havsalt

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)