Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
4 små porsjoner
- 2 ss olivenolje
- 4 vårløk
- 1 fedd hvitløk
- 200 g spinat (1 stor pose)
- 2 dl fløte
- 2 dl melk
- salt og pepper
- sitronsaft
- fetaost til topping
Instructions
- Skyll spinat og sil godt.
- Hakk hvitløk og skjær vårløk i skiver.
- Varm opp olivenolje i en kasserolle og ha i vårløk og hvitløk, surr noen minutter.
- Ha i spinat og varm til bladene faller sammen,
- Tilsett melk og fløte, gi et oppkok.
- Bruk en stavmikser og kjør suppen til en jevn og glatt konsistens.
- Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.
- Smuldre litt fetaost på toppen av suppen og noen dråper god olivenolje før servering.
Notes
Annet tilbehør som er godt å servere til suppen er kokt egg, salt skinke eller stekt bacon.