Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pasta carbonara


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

200 g spagetti
1 ss olivenolje
150 g bacon
2 hvitløksfedd
3 eggeplommer
40 g finrevet parmesan
salt og pepper


Instructions

  1. Kok spagettien i saltet vann.
  2. Skjær bacon i terninger, rensk og knus hvitløksfeddene.
    Stek bacon og hvitløk. Fisk opp hvitløken og kast, de har nå satt smak på baconet.
  3. Pisk sammen eggeplommene og rør inn finrevet parmesan.
  4. Ta pasten direkte fra vannet og opp i baconet, rør lett sammen. Ta pannen av varmen og bland inn eggeblandingen, ha gjerne litt av vannet pastaen kokte i. Når sausen er blank og fint fordelt rundt pastaen er den ferdig.
  5. Server med nykvernet pepper og med litt revet parmesan.