Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
havreflarn de 7 slag

Havreflarn


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 125 g sukker
  • 1 egg
  • 100 g smør
  • 125 g havregryn, fin
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
 

Instructions

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Smelt smør og bland inn havregryn.
  3. Ha i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen, pisk litt til.
  4. Tilsett havregrynen og bland godt.
  5. Dekk et stekebrett med bakepapir, bruk en teskje deig for hver kake, ha god plass rund hver kake, jeg bruker 8 på hvert brett.
  6. Stek i en forvarmet ovn på 175C grader i 8-10 minutter til de er gyldne, pass nøye på de siste minuttene.