Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
sandkake med klementinkrem

Sandkaker


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 200 g mykt smør
  • 125 g sukker
  • 1 egg
  • 30 g mandler, finmalt
  • 350 g hvetemel
 

Instructions

  1. Pisk smør og sukker til en lys og luftig masse.
  2. Tilsett egg og pisk litt til før du har i mandelmassen og hvetemel, elt til en fast og jevn deig.
  3. Sett deigen kaldt en liten stund men ikke slik deigen blir for hard.
  4. Smør formene med litt olje.
  5. Ha litt mel på benken og del deigen inn i ca. 45 deler, trill hvert emne til en kule og trykk deigen jevnt ut i formen.
  6. Stek i en forvarmet ovn på 185C grader i cirka 15 minutter til de har fått en lys gylden farge og er gjennomstekt.