Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Red curry med kylling

Red curry med kylling


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 400 g kylling (to store fileter)
  • 2 ss olje
  • 23 ss curry pasta *
  • 4 tørket kaffirlimeblader, eller skall av 1/2 lime
  • 500 g kokosmelk, 2 kartonger
  • 2,5 dl vann
  • 2 vårløk, tynne skiver
  • 1 paprika, grovhakket
  • 1 pk sukkererter, delt i to **
  • fersk koriander
  • 1/21 ss fish sauce

Instructions

  1. Varm opp olje i en gryte, tilsett curry paste surr sammen med olje til den begynner å dufte.
  2. Tilsett kokosmelk, vann og kaffirlimeblader, la det koke i 5 minutter.
  3. Ha i kylling, kok videre i 5 minutter.
  4. Tilsett limesaft, smak med fish sauce og du om du trenger mer currypast.
  5. Ha i paprika, kok noen minutter før du tilsetter sukkererter, kok videre i 2-3 minutter.
  6. Server med koriander på toppen. 

Notes

*curry paste kan ha variere i styrke og smak, så smak til hvor mye du trenger ved å smake til underveis.
**sukkerertene kan byttes ut med squash.