Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 400 g kylling (to store fileter)
- 2 ss olje
- 2–3 ss curry pasta *
- 4 tørket kaffirlimeblader, eller skall av 1/2 lime
- 500 g kokosmelk, 2 kartonger
- 2,5 dl vann
- 2 vårløk, tynne skiver
- 1 paprika, grovhakket
- 1 pk sukkererter, delt i to **
- fersk koriander
- 1/2–1 ss fish sauce
Instructions
- Varm opp olje i en gryte, tilsett curry paste surr sammen med olje til den begynner å dufte.
- Tilsett kokosmelk, vann og kaffirlimeblader, la det koke i 5 minutter.
- Ha i kylling, kok videre i 5 minutter.
- Tilsett limesaft, smak med fish sauce og du om du trenger mer currypast.
- Ha i paprika, kok noen minutter før du tilsetter sukkererter, kok videre i 2-3 minutter.
- Server med koriander på toppen.
Notes
*curry paste kan ha variere i styrke og smak, så smak til hvor mye du trenger ved å smake til underveis.
**sukkerertene kan byttes ut med squash.