Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Rask gryte med svinekjøtt og karri

Rask gryte med svinekjøtt og karri


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 500600 g svinekjøtt, grove terninger
  • 12 ss olivenolje
  • 1 liten rød løk, finhakket
  • 2 dadler, finhakket
  • 1 eple, terninger
  • 2 ts karripulver
  • 1,5 dl fløte
  • 0,5 dl vann
  • salt

Instructions

  1. Stek svinekjøttet til det er gyldent i olivenolje, gjør det i to omganger, ha litt salt på kjøttet.
  2. Ha alt kjøttet i en gryte, tilsett løken og surr noen minutter sammen med kjøttet.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og gi et oppkok, senk temperaturen og la det små koke i ca 10 minutter.
  4. Ha litt mer vann eller fløte til ønsket konsistens, smak til om gryten trenger mer salt.
  5. Server sammen med ris.