Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
ramsløkpesto

Ramsløkpesto


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 20 store ramsløksblader
  • 50 g pinjekjerner, ristet
  • ca. 1 dl fruktig olivenolje
  • 40 g parmesan,revet
  • sitronsaft
  • salt og pepper

Instructions

  1. Skyll ramsløk og la vannet renne av så de er tørr når du bruker de.
  2. Rist pinjekjernene i en tørr panne til de er litt gyldne.
  3. Riv parmesan og skjær ramsløk i grove biter.
  4. Bruk en stavmikser og kjør ramsløk, pinjekjerne, parmesan og olivenolje til en fin masse.
  5. Smak til med sitronsaft, salt og pepper