Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
pulled pork taco tortilla

Pulled pork til tacoen


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 indrefilet av svin
  • 23 ss tacokrydder
  • 12 ss smør eller olivenolje
  • 1,5 dl ananas eller eplejuice

Instructions

  1. Del indrefileten i to. Gni 2 ss tacokrydder inn i kjøttet, pass på at alle sider er dekket med krydder.
  2. Brun kjøttet i en panne med litt olivenolje, tilsett juice. Bruk en panne med lokk som tåler å stå i stekeovnen, eller en ildfast form som du dekker med aluminiumsfolie. 
  3. Stek i stekovnen på 110°C i 3-4 timer, kjøttet er ferdig når du lett kan dra det fra hverandre med to gafler.   
  4. Strimle kjøttet, smak til om det trenger mer krydder, tilsett litt av kraften slik du får et saftig kjøtt med masse smak.

Notes

Server med det du liker best av grønnsaker og annet tilbehør til tacoen.