Pulled pork til tacoen

pulled pork taco tortilla

Pulled pork

Lag taco med en vri. Pulled pork lages som oftes av svinenakke som langtidsgrilles eller stekes med lav temperatur. Her har jeg brukt en indrefilet av svin, det tar litt kortere tid og kjøttet blir kjempe mørt. Hjemmelaget tacokrydder gir den beste smaken, men ferdigkjøpt funker også fint. 

pulled pork til tacoen

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
pulled pork taco tortilla

Pulled pork til tacoen


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 indrefilet av svin
  • 23 ss tacokrydder
  • 12 ss smør eller olivenolje
  • 1,5 dl ananas eller eplejuice

Instructions

  1. Del indrefileten i to. Gni 2 ss tacokrydder inn i kjøttet, pass på at alle sider er dekket med krydder.
  2. Brun kjøttet i en panne med litt olivenolje, tilsett juice. Bruk en panne med lokk som tåler å stå i stekeovnen, eller en ildfast form som du dekker med aluminiumsfolie. 
  3. Stek i stekovnen på 110°C i 3-4 timer, kjøttet er ferdig når du lett kan dra det fra hverandre med to gafler.   
  4. Strimle kjøttet, smak til om det trenger mer krydder, tilsett litt av kraften slik du får et saftig kjøtt med masse smak.

Notes

Server med det du liker best av grønnsaker og annet tilbehør til tacoen.

 

pulled pork til tacoen pulled pork til tacoenpulled pork taco tortillapulled pork taco tortilla

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)