Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
pizzabunn av pastinakk

Pizzabunn laget av persillerot


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

1 pizzabunn


Ingredients

Scale
  • 2 stk. persillerot, 150 g
  • 1 egg
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss maizenamel
  • 75 g revet hvitost
  • 1 ss olivenolje

Instructions

  1. Skrell persillerøttene og riv de med et rivjern. Ha persilleroten i en bolle med resten av ingrediensene, bland godt sammen. 
  2. Finn frem et bakebrett dekket med bakepapir, ha massen midt på, legg et nytt bakepapir oppå og press deigen utover med hendene eller et kjevle. Når bunnen er ca noen 3-4 mm tykk, dra forsiktig av bakepapiret på toppen.
  3. Forstek bunnen12-15 minutter 225ºC
  4. Legg på ønsket fyll på bunnen og stek ferdig på 225°C 12-15 minutter.