Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Pavlova

Pavlova


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 150 g eggehvite
  • 220 g sukker, ekstra fint
  • 1 ss maizena
  • 1 ts hvitvinseddik
  • Topping:
  • 1 pk kremfløte
  • 1/2 pk vaniljekrem
  • frukt og bær
 

Instructions

  1. Sett ovnen på 200C grader
  2. Pisk eggehvitene til mykt skum.
  3. Tilsett sukker litt og litt, pisk videre til det er helt stivt.
  4. Ha i maizena og hvitvinseddik og pisk til alt er godt blandet.
  5. Fordel blandingen på et bakepapir, form den rund ca 25 cm bred.
  6. Sett inn kaken i ovnen og senk temperaturen til 100C grader, la den steke i 60-70 minutter, skru av varmen og la den avkjøle i stekovnen.
  7. Pisk 1 pakke fløte til krem, vend inn vaniljekremen og bland godt.
  8. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær.