Ingredients
Scale
- 150 g eggehvite
- 220 g sukker, ekstra fint
- 1 ss maizena
- 1 ts hvitvinseddik
- Topping:
- 1 pk kremfløte
- 1/2 pk vaniljekrem
- frukt og bær
Instructions
- Sett ovnen på 200C grader
- Pisk eggehvitene til mykt skum.
- Tilsett sukker litt og litt, pisk videre til det er helt stivt.
- Ha i maizena og hvitvinseddik og pisk til alt er godt blandet.
- Fordel blandingen på et bakepapir, form den rund ca 25 cm bred.
- Sett inn kaken i ovnen og senk temperaturen til 100C grader, la den steke i 60-70 minutter, skru av varmen og la den avkjøle i stekovnen.
- Pisk 1 pakke fløte til krem, vend inn vaniljekremen og bland godt.
- Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær.