Pavlova

Pavlova

Pavlova love!

Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Pavlova

Pavlova


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 150 g eggehvite
  • 220 g sukker, ekstra fint
  • 1 ss maizena
  • 1 ts hvitvinseddik
  • Topping:
  • 1 pk kremfløte
  • 1/2 pk vaniljekrem
  • frukt og bær
 

Instructions

  1. Sett ovnen på 200C grader
  2. Pisk eggehvitene til mykt skum.
  3. Tilsett sukker litt og litt, pisk videre til det er helt stivt.
  4. Ha i maizena og hvitvinseddik og pisk til alt er godt blandet.
  5. Fordel blandingen på et bakepapir, form den rund ca 25 cm bred.
  6. Sett inn kaken i ovnen og senk temperaturen til 100C grader, la den steke i 60-70 minutter, skru av varmen og la den avkjøle i stekovnen.
  7. Pisk 1 pakke fløte til krem, vend inn vaniljekremen og bland godt.
  8. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær.

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)