Pavlova love!
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage.
PrintPavlova
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 150 g eggehvite
- 220 g sukker, ekstra fint
- 1 ss maizena
- 1 ts hvitvinseddik
- Topping:
- 1 pk kremfløte
- 1/2 pk vaniljekrem
- frukt og bær
Instructions
- Sett ovnen på 200C grader
- Pisk eggehvitene til mykt skum.
- Tilsett sukker litt og litt, pisk videre til det er helt stivt.
- Ha i maizena og hvitvinseddik og pisk til alt er godt blandet.
- Fordel blandingen på et bakepapir, form den rund ca 25 cm bred.
- Sett inn kaken i ovnen og senk temperaturen til 100C grader, la den steke i 60-70 minutter, skru av varmen og la den avkjøle i stekovnen.
- Pisk 1 pakke fløte til krem, vend inn vaniljekremen og bland godt.
- Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær.