Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pasta alfredo


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

200 g spagetti
70 g parmesan
30 g pinjekjerner
30 g valnøtter
1 fedd hvitløk
1/2 ts salt
50 g smør
1 dl fløte
nykvernet pepper


Instructions

  1. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er lett gyldne.
  2. Finhakk hvitløk og finriv parmesanosten.
  3. Ha pinjekjerner, valnøtter, parmesan, salt, hvitløk, smør og fløte i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn blanding. Du kan også bruke en stavmikser om du synest det er enklere.
  4. Kok pasta i lett saltet vann etter anvisning på pakken.
  5. Sil av vannet av pastaen og ha tilbake i kasserollen, tilsett nøtteblandingen og rør til alt er godt blandet.
  6. Server med et lett dryss nykvernet pepper.

Notes

Server gjerne med sprøstek serranoskinke eller spekeskinke. Stek i stekeovnen på 200C grader i ca 5 minutter.