Pasta alfredo

pasta alfredo-5

Pasta alfredo, en nydelig kremete pastarett som er superenkel å lage.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pasta alfredo


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

200 g spagetti
70 g parmesan
30 g pinjekjerner
30 g valnøtter
1 fedd hvitløk
1/2 ts salt
50 g smør
1 dl fløte
nykvernet pepper


Instructions

  1. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er lett gyldne.
  2. Finhakk hvitløk og finriv parmesanosten.
  3. Ha pinjekjerner, valnøtter, parmesan, salt, hvitløk, smør og fløte i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn blanding. Du kan også bruke en stavmikser om du synest det er enklere.
  4. Kok pasta i lett saltet vann etter anvisning på pakken.
  5. Sil av vannet av pastaen og ha tilbake i kasserollen, tilsett nøtteblandingen og rør til alt er godt blandet.
  6. Server med et lett dryss nykvernet pepper.

Notes

Server gjerne med sprøstek serranoskinke eller spekeskinke. Stek i stekeovnen på 200C grader i ca 5 minutter.

 

pasta alfredopasta alfredo-4

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)