Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Ovnsbakte asparges med parmesan

Ovnsbakt asparges med parmesan og trøffeldipp


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 pakke aspargestopper
  • 10 g knekkebrød eller kjeks (1 knekkebrød) tørt brød kan også brukes
  • 1 dl parmesan (30 g) finrevet
  • salt og pepper
  • 1 egg
  • 1 ss olivenolje

Instructions

  1. Knus knekkebrød eller kjeks til det er finmalt, bruk gjerne en morter.
  2. Rasp parmesan og bland sammen med knekkebrød, ha i litt salt og pepper.
  3. Pisk sammen egg og olivenolje.
  4. Dypp asparges i egg og strø over parmesanblandingen slik hele aspargesen blir dekket.
  5. Stek i en forvarmet ovn på 220°C i 8-9 minutter til de er blitt gylden og aspargesen er al dente.
  6. Server med med en trøffeldipp eller hvitlksdipp.