Description
160C grader, bruk varmluft.
Ingredients
Scale
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl knust linfrø
- 1 dl solsikkefrø
- 1 dl havregryn
- 2 dl maizena
- 2 ss chiafrø
- 1/2 ss tørket oregano
- 5 ss revet parmesan
- 1 dl olivenolje
- 5 dl vann
- flaksalt
- valmuefrø
Instructions
- Bland sammen de tørre ingrediensene sammen med parmesan.
- Kok opp vann til kokepunktet, ha i frøblandingen sammen med olivenoljen. Bland godt sammen.
- La røren svelle i minst 30 minutter.
- Legg 1/4 del av blandingen mellom to bakeark. Bruk hendene eller et kjevle til å fordele frøblandingen mellom papirene. Få det så tynt som mulig.
- Fjern det øverste bakearket. Strø over flaksalt og valmuefrø. Bruk et pizzahjul eller en kniv til å dele kjeksen i ruter.
- Stek kjeksen på 160C grader, bruk varmluft. Stek 2 brett om gangen i ca 35-40 minutter til kjeksen er sprø og gylden.