Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
ovnsstekt betemiks

Ovnsstekt betemiks


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 pk betemiks, 650 g
  • 3 ss olivenolje
  • 1/4 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ss balsamicoeddik
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • litt frisk rosmarin

Instructions

  1. Skrell og skjær betene i tynne skiver, ca 2 mm tykk. Del de gjerne i to så de har litt lik størrelse.
  2. Bland sammen resten av ingrediensene og ha betene i, bland slik oljeblandingen er jevnt fordelt på betene.
  3. Stable beteskivene i en ildfast form.
  4. Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 40-45 minutter.
  5. Server med litt finhakket rosmarin.