Ovnsstekt betemiks

ovnsstekt betemiks

Høstens grønnsaker

En av tingene jeg liker med høsten er alle de gode ingrediensene som følger med høsten, viltkjøtt, rotgrønnsaker, norske epler og så mye mer. Her har jeg ovnsstekt betemiks, fargene er nesten uvirkelig fine, og har en smak som passer spesielt godt til sesongens viltkjøtt.

ovnsstekt betemiks

Ovnsstekt betemiks

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
ovnsstekt betemiks

Ovnsstekt betemiks


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 pk betemiks, 650 g
  • 3 ss olivenolje
  • 1/4 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ss balsamicoeddik
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • litt frisk rosmarin

Instructions

  1. Skrell og skjær betene i tynne skiver, ca 2 mm tykk. Del de gjerne i to så de har litt lik størrelse.
  2. Bland sammen resten av ingrediensene og ha betene i, bland slik oljeblandingen er jevnt fordelt på betene.
  3. Stable beteskivene i en ildfast form.
  4. Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 40-45 minutter.
  5. Server med litt finhakket rosmarin.

ovnsstekt betemiks

ovnsstekt betemiks

ovnsstekt betemiks

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)