Høstens grønnsaker
En av tingene jeg liker med høsten er alle de gode ingrediensene som følger med høsten, viltkjøtt, rotgrønnsaker, norske epler og så mye mer. Her har jeg ovnsstekt betemiks, fargene er nesten uvirkelig fine, og har en smak som passer spesielt godt til sesongens viltkjøtt.
Ovnsstekt betemiks
PrintOvnsstekt betemiks
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 1 pk betemiks, 650 g
- 3 ss olivenolje
- 1/4 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1/2 ss balsamicoeddik
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- litt frisk rosmarin
Instructions
- Skrell og skjær betene i tynne skiver, ca 2 mm tykk. Del de gjerne i to så de har litt lik størrelse.
- Bland sammen resten av ingrediensene og ha betene i, bland slik oljeblandingen er jevnt fordelt på betene.
- Stable beteskivene i en ildfast form.
- Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 40-45 minutter.
- Server med litt finhakket rosmarin.