Trøffelolje
Trøffel har en intens smak som er vanskelig å beskrive, den må bare prøves. Trøffel er svært kostbar og vanskelig å få tak i da den mest kostbare sorten vokser i små områder i Italia og Frankrike, en god trøffel kan komme opp i en kilopris på 30.000 kroner! Men man kommer langt med en god trøffelolje, den gir den lille eksklusive preget og har himmelsk god smak på noe så enkelt som potet eller en eggerøre.
Ovnsstekt potet med trøffelolje og parmesan
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
2 porsjoner
Ingredients
Scale
- 400 g mandelpotet
- 2 ss olivenolje
- 2–3 ts trøffelolje
- salt og pepper
- 3 ss parmesan, revet
- 1 ss timian, finhakket
Instructions
- Skrubb potetene godt, del hver potet i båter.
- Bland sammen olivenolje og trøffelolje og bland sammen med potetene, ha et lett dryss med salt og pepper tilslutt.
- Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 20-25 minutter til de er gyldne og gjennomstekte.
- Dryss over finrevet parmesan og timian rett før servering.