Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
ovnsbakt blomkål med hvitløk og parmesan

Ovnsbakt blomkål med hvitløk og parmesan


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

Passer til både fisk og kjøtt


Ingredients

Scale
  • 1 blomkålhode
  • 12 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 ss olivenolje
  • 1/21 ts cayennepepper
  • 1 ts paprika
  • 1/4 sitron, saften
  • salt
  • 30 g parmesan, finraspet
  • 1 ss timian, finhakket
 

Instructions

  1. Del blomkålen i små bukketter.
  2. Bland sammen med hvitløk, olivenolje, cayennepepper, paprika og sitronsaft, smak til hvor mye cayennepepper du vil bruke.
  3. Bland oljeblandingen godt inn i blomkålen, ha over i en stor ildfast form, vent med parmesan.
  4. Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 15 minutter.
  5. Ta ut formen og strø over parmesanosten, stek videre i 15 minutter til.
  6. Ha timian over før du server.