Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

One pot pasta – spaghetti carbonara


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

3 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 200 g bacon
  • 220 g spaghetti
  • 3 fedd hvitløk
  • 4,5 dl vann
  • 1 ss kyllingfond
  • 2 dl fløte
  • 1,5 dl parmesan, raspet
  • Fersk timian og pepper til servering.
 

Instructions

  1. Skjær bacon i grove biter og stek de i en stor panne som har tilhørende lokk.
  2. Når baconet er gyldent og gjennomstekt tilsetter du pasta, hvitløk, kraft, hvitløk og fløte.
  3. La det få et oppkok og senk temperaturen, sett på lokk.
  4. Kok 10-15 minutter, rør innimellom og kok til pastaen er al dente, ha i litt mer vann om det er nødvendig.
  5. Server med finhakket timian og litt nykvernet pepper.