Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
minestrone

Minestrone


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 2 ss olivenolje
  • 150200 g bacon
  • 1 gul løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 gulrøtter
  • 1/2 squash
  • 1 paprika
  • 2 selleristenger
  • 1 liter vann
  • 2 ss kylling eller kjøttfond (kan byttes ut med buljongterning)
  • 1 boks knuste tomater
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 2,5 dl pastaskruer
  • 1 boks hvite bønner

Instructions

  1. Skjær bacon og grønnsakene i små terninger.
  2. Finn fram en stor panne og stek bacon i olivenolje til det det er blitt litt gyldent, tilsett løk og surr til løken begynner å bli glasset og myk.
  3. Ha i alle grønnsakene og tilsett vann, kyllingfond, tomatene og balsamico, kok opp og la det småkoke i 10 minutter. 
  4. Tilsett pasta og kok videre i 10-12 minutter til pastaen er al dente.
  5. Tilslutt ha i bønnene og smak om suppen trenger mer salt.