Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 2 ss olivenolje
- 150–200 g bacon
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 2 gulrøtter
- 1/2 squash
- 1 paprika
- 2 selleristenger
- 1 liter vann
- 2 ss kylling eller kjøttfond (kan byttes ut med buljongterning)
- 1 boks knuste tomater
- 1 ss balsamicoeddik
- 2,5 dl pastaskruer
- 1 boks hvite bønner
Instructions
- Skjær bacon og grønnsakene i små terninger.
- Finn fram en stor panne og stek bacon i olivenolje til det det er blitt litt gyldent, tilsett løk og surr til løken begynner å bli glasset og myk.
- Ha i alle grønnsakene og tilsett vann, kyllingfond, tomatene og balsamico, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.
- Tilsett pasta og kok videre i 10-12 minutter til pastaen er al dente.
- Tilslutt ha i bønnene og smak om suppen trenger mer salt.