Minestronesuppe
En enkel hverdagsmiddag som er kjapp å lage, grønnsakene kan man variere alt etter hva man har i kjøleskapet. Denne er basert på kjøttkraft og inneholder bacon, men om man vil lage den vegetar kan man bytte ut kjøttkraft med grønnsakskraft og sløyfe bacon. Den blir ekstra god med et lite dryss parmesan og friske urter på toppen.
PrintMinestrone
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 2 ss olivenolje
- 150–200 g bacon
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 2 gulrøtter
- 1/2 squash
- 1 paprika
- 2 selleristenger
- 1 liter vann
- 2 ss kylling eller kjøttfond (kan byttes ut med buljongterning)
- 1 boks knuste tomater
- 1 ss balsamicoeddik
- 2,5 dl pastaskruer
- 1 boks hvite bønner
Instructions
- Skjær bacon og grønnsakene i små terninger.
- Finn fram en stor panne og stek bacon i olivenolje til det det er blitt litt gyldent, tilsett løk og surr til løken begynner å bli glasset og myk.
- Ha i alle grønnsakene og tilsett vann, kyllingfond, tomatene og balsamico, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.
- Tilsett pasta og kok videre i 10-12 minutter til pastaen er al dente.
- Tilslutt ha i bønnene og smak om suppen trenger mer salt.