Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Lun aspargessalat med glasert laks


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

250 g amandine potet
1ss olivenolje
salt og pepper
200 g salma laks
2 ss sweet chilisaus
1 ss soyasaus
1 ts finrevet ingefær
150200 g grønn asparges
1/2 vårløk
1/4 granateple


Instructions

  1. Vask poteten godt og del inn i tykke skiver.
  2. Fordel olivenolje og nykvernet salt og pepper på poteten.
  3. Stek poteten i en ildfast form på 200C grader i 15 minutter.
  4. Bland sammen sweet chilisaus, soyasaus og finrevet ingefær. Ta ut formen med potet og legg laksen sammen med poteten, smør laksen med sausen og litt over poteten. stek så videre i 7-8 minutter.
  5. Kok aspargesen i saltet vann i 1-2 minutter.
    Fordel asparges, laks og potet på et fat og dryss over finhakket vårløk og granateple.