Verdens beste dipp!
Denne dippen er avhengighetsskapende! Dipp potetgull, grønnsaker, ja hva som helst og det smaker aldeles fantastisk!
PrintLøkdipp
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: goodmix.no
Description
- 1 stor gul løk
- 1 ss olivenolje
- 1 ts sukker
- 1 boks lettrømme
- 3 ss majones
- 1-1,5 ts Sriracha saus
- 1 ts løkpulver
- 1/2 ts oregano
- en klype salt
Ingredients
- Fjern skall og skjær opp løken i tynne skiver.
- Ha olje i en stekepanne, tilsett løk og sukker. Stek løken til den er myk og har fått en gylden farge. Dette tar gjerne 30 minutter, bruk lav varme så løken ikke svir seg.
- Ta løken av varmen når den er ferdig, la den bli kald. Hakk løken i mindre biter.
- Bland alle ingrediensene, smak til hvor mye Sriracha saus du ønsker.
Instructions
Sriracha saus kan erstattes med ca. 1/2 ts cayennepepper. Smak til hvor sterk du ønsker dippen.