Lakris
En liten “not so fun facts” om meg, jeg har lavt blodtrykk. Du tenker kanskje, hva har denne informasjonen her på denne matbloggen å gjøre..? Jo, det har seg altså slik at det er en ting som kan hjelpe på lavt blodtrykk og det lakris. Heldige meg som simpelthen elsker lakris! Derfor ble jeg glad da jeg fikk tak i lakrisrotpulver, den har en helt naturlig rund og mild lakrissmak. Den er god å bruke som te, eller som jeg har gjort her, lage lakriskuler.
Lakriskuler laget av lakrisrot
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 5 store dadler
- 1 ss lakrisrotpulver
- 70 g cashewnøtter
- 30 g mandler
- 1/4 ts salt
- 1/2 ts vaniljesukker, kan sløyfes
- ekstra lakrisrotpulver
Instructions
- Fjern steinen fra dadlene
- Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor og kjør til alt er godt blandet og har blitt en myk glansfull masse.
- Del deigen inn i 12 biter og rull til faste kuler.
- Rull kulene i lakrisrotpulver tilslutt.
- Oppbevares i en tett glass eller lignende.