Lakrisrot
Jeg elsker lakris, og lakrisrot bruker jeg ofte i te da den har en mild smak og er naturlig søt. Lakrisrot er også nydelig sammen med nøtter og dadler, få ingredienser som blir til herlige lakriskuler. Her deler jeg oppskriften, de også fine å gi bort til noen du vet liker lakris.
PrintLakriskuler
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 5 store dadler
- 1 ss lakrisrotpulver
- 70 g cashewnøtter
- 30 g mandler
- 1/4 ts salt
- 1/2 ts vaniljesukker, kan sløyfes
- ekstra lakrisrotpulver
Instructions
- Fjern steinen fra dadlene
- Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor, kjør til alt er godt blandet og er blitt til en myk glansfull masse.
- Del deigen inn i 12 biter og rull til faste kuler.
- Rull kulene i lakrisrotpulver tilslutt.
- Oppbevares i en tett glass eller lignende.