Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
kyllingwok med grønnkål

Wok med kylling og grønnkål


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 3 kyllingfileter, strimler
  • 2 ss olje
  • 34 vårløk, tynne skiver
  • 4 store blader grønnkål, grovhakket.
  • 1 paprika
  • Saus:
  • 0,5-1 dl kyllingkraft
  • 1/2 ts maizena
  • 1 ss soyasus
  • 2 ss østerssaus
  • pepper eller chilifrø
 

Instructions

  1. Ha alle ingrediensene klare før du begynner å woke.
  2. Varm opp oljen i en stor stekepanne eller wok, stek kyllingen til den nesten er gjennomstekt, ta ut av pannen og sett til sides.
  3. Ha litt mer olje i pannen og stek grønnsakene på medium varme i 3-4 minutter.
  4. Blad sammen alle ingrediensene til sausen og ha i woken sammen med kyllingen.
  5. Stek videre et minutt eller to, se til at kyllingen er gjennomstekt.
  6. Smak til med pepper/ chilifrø, trenger den mer salt tilsett da litt mer soyasaus eller østersaus.