Wok med kylling og grønnkål

kyllingwok med grønnkål

Kyllingwok

Grønnkål er perfekt å bruke i wok da den tåler litt varmebehandling.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
kyllingwok med grønnkål

Wok med kylling og grønnkål


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 3 kyllingfileter, strimler
  • 2 ss olje
  • 34 vårløk, tynne skiver
  • 4 store blader grønnkål, grovhakket.
  • 1 paprika
  • Saus:
  • 0,5-1 dl kyllingkraft
  • 1/2 ts maizena
  • 1 ss soyasus
  • 2 ss østerssaus
  • pepper eller chilifrø
 

Instructions

  1. Ha alle ingrediensene klare før du begynner å woke.
  2. Varm opp oljen i en stor stekepanne eller wok, stek kyllingen til den nesten er gjennomstekt, ta ut av pannen og sett til sides.
  3. Ha litt mer olje i pannen og stek grønnsakene på medium varme i 3-4 minutter.
  4. Blad sammen alle ingrediensene til sausen og ha i woken sammen med kyllingen.
  5. Stek videre et minutt eller to, se til at kyllingen er gjennomstekt.
  6. Smak til med pepper/ chilifrø, trenger den mer salt tilsett da litt mer soyasaus eller østersaus.

kyllingwok med grønnkål

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)