Kyllingwok
Grønnkål er perfekt å bruke i wok da den tåler litt varmebehandling.
PrintWok med kylling og grønnkål
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 3 kyllingfileter, strimler
- 2 ss olje
- 3–4 vårløk, tynne skiver
- 4 store blader grønnkål, grovhakket.
- 1 paprika
- Saus:
- 0,5-1 dl kyllingkraft
- 1/2 ts maizena
- 1 ss soyasus
- 2 ss østerssaus
- pepper eller chilifrø
Instructions
- Ha alle ingrediensene klare før du begynner å woke.
- Varm opp oljen i en stor stekepanne eller wok, stek kyllingen til den nesten er gjennomstekt, ta ut av pannen og sett til sides.
- Ha litt mer olje i pannen og stek grønnsakene på medium varme i 3-4 minutter.
- Blad sammen alle ingrediensene til sausen og ha i woken sammen med kyllingen.
- Stek videre et minutt eller to, se til at kyllingen er gjennomstekt.
- Smak til med pepper/ chilifrø, trenger den mer salt tilsett da litt mer soyasaus eller østersaus.