Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kremet kantarellsuppe


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

200 g kantarell, grovhakket
1/2 løk, finhakket
12 ss smør eller olivenolje
2 dl kyllingkraft
2,5 dl fløte
0,5 dl hvitvin, kan sløyfes og erstattes med kyllingkraft
ca 1 ts maizena, røres ut med 1 ss vann
salt og pepper


Instructions

  1. Stek kantarell og løk i smør til løken er blitt litt gylden.
  2. Tilsett kyllingkraft, fløte og hvitvin og gi et oppkok for så la å suppen koke videre på svak varme i 10-15 minutter.
  3. Rør ut maizena i litt vann og tilsett suppen slik at du får den tykkelsen du ønsker på suppen.
    Smak til med nykvernet pepper og eventuelt salt.

Notes

Isteden for kylling kraft kan du bruke 2 ts kyllingfond til 2 dl vann.
Server med litt bacon og eventuelt noen dråper trøffelolje.