Print
Kremet kantarellsuppe
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
2 porsjoner
Ingredients
Scale
200 g kantarell, grovhakket
1/2 løk, finhakket
1–2 ss smør eller olivenolje
2 dl kyllingkraft
2,5 dl fløte
0,5 dl hvitvin, kan sløyfes og erstattes med kyllingkraft
ca 1 ts maizena, røres ut med 1 ss vann
salt og pepper
Instructions
- Stek kantarell og løk i smør til løken er blitt litt gylden.
- Tilsett kyllingkraft, fløte og hvitvin og gi et oppkok for så la å suppen koke videre på svak varme i 10-15 minutter.
- Rør ut maizena i litt vann og tilsett suppen slik at du får den tykkelsen du ønsker på suppen.
Smak til med nykvernet pepper og eventuelt salt.
Notes
Isteden for kylling kraft kan du bruke 2 ts kyllingfond til 2 dl vann.
Server med litt bacon og eventuelt noen dråper trøffelolje.