Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
klippfiskboller bolinhos

Klippfiskboller – Bolinhos


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale

400 g klippfisk, utvannet
450 g potet, skrellet
2 fedd hvitløk, finhakket
150 g soltørket tomat, finhakket
2 ss timian, finhakket
3 eggeplommer
3 eggehviter, pisket


Instructions

  1. Skrell og kok poteten, la den avkjøle.
  2. Skjær eller riv klippfisken i tynne strimler.
  3. Mos poteten og bland inn fisk, tomat, hvitløk, timian og eggeplommene, bland godt, bruk gjerne i en foodprosessor.
  4. Pisk eggehviten stiv og vend inn i fiskeblandingen.
  5. Form bollene med to spiseskjeer og friter de i olje på 180C.