Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
klippfisk til fredagstacoen

Klippfisk til fredagstacoen


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 250 g utvannet klippfisk, fine biter
  • 225 g cherrytomater
  • 1 boks hvite bønner
  • 1 rød paprika
  • 2 vårløk
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss koriander
  • 23 ss jalapeno, syltet
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts parikapulver
  • 12 ts chilipulver O&CO
  • 1/2 ts oregano
  • 1/2 dl olivenolje O&CO

Instructions

  1. Skjær opp alle grønnsakene i biter.
  2. Bland krydder sammen med olivenolje og vend inn i grønnsakene, bland godt så krydderet blir jevnt fordelt. Ha i en stor ildfast form, vent med å tilsette klippfisken.
  3. Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 20 minutter. Tilsett klippfisk og stek videre i 15 minutter.
  4. Server sammen med tortilla, rømme, grovhakket koriander og litt limesaft.