Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 250 g utvannet klippfisk, fine biter
- 225 g cherrytomater
- 1 boks hvite bønner
- 1 rød paprika
- 2 vårløk
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss koriander
- 2–3 ss jalapeno, syltet
- 1 ts malt spisskummen
- 1 ts parikapulver
- 1–2 ts chilipulver O&CO
- 1/2 ts oregano
- 1/2 dl olivenolje O&CO
Instructions
- Skjær opp alle grønnsakene i biter.
- Bland krydder sammen med olivenolje og vend inn i grønnsakene, bland godt så krydderet blir jevnt fordelt. Ha i en stor ildfast form, vent med å tilsette klippfisken.
- Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 20 minutter. Tilsett klippfisk og stek videre i 15 minutter.
- Server sammen med tortilla, rømme, grovhakket koriander og litt limesaft.