Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
kjøttboller med parmesan

Kjøttboller med parmesan


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 500 g karbonadedeig/kjøttdeig
  • 2 ss knust crostini O&CO
  • 1 egg
  • 30 g parmesan, finrevet
  • 1,5 ts urtesalt til kjøtt O&CO
  • 1 ts peppermiks O&CO
  • 1 ts provence urtemiks O&CO
  • 1 ts tomatpulver O&CO
  • Litt olivenolje til steking
 

Instructions

  1. Ha alle ingredienser i en bolle, bland alt godt sammen.
  2. Rull kjøttboller i den størrelsen du ønsker.
  3. Ha litt olivenolje i en stekepanne, stek kjøttbollene på medium til sterk varme til de har blitt gylden på alle sider.
  4. Osten gjør at de fort kan svis, senk varmen og stek de til er ferdig. Du kan også steke de ferdig i ovnen om du lager mange kjøttboller, stek de da på 180C grader i 5-10 minutter.