Kjøttboller
Skikkelige gode og saftige kjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus. Jeg kan anbefale å prøve Oliviers & Cos sine tomatsauser, min favoritt fra O&CO heter Ponentina, en saus laget av solmodne tomater, løk og olivenolje.
PrintKjøttboller med parmesan
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 500 g karbonadedeig/kjøttdeig
- 2 ss knust crostini O&CO
- 1 egg
- 30 g parmesan, finrevet
- 1,5 ts urtesalt til kjøtt O&CO
- 1 ts peppermiks O&CO
- 1 ts provence urtemiks O&CO
- 1 ts tomatpulver O&CO
- Litt olivenolje til steking
Instructions
- Ha alle ingredienser i en bolle, bland alt godt sammen.
- Rull kjøttboller i den størrelsen du ønsker.
- Ha litt olivenolje i en stekepanne, stek kjøttbollene på medium til sterk varme til de har blitt gylden på alle sider.
- Osten gjør at de fort kan svis, senk varmen og stek de til er ferdig. Du kan også steke de ferdig i ovnen om du lager mange kjøttboller, stek de da på 180C grader i 5-10 minutter.
Til disse kjøttbollene har jeg brukt krydder fra Oliviers & CO
- Urtesalt for kjøtt
- Provence urtemiks
- Tomatpulver
- Peppermiks
- Mantinea Olivenolje som er mild på smak