Kjøleskapsgrøt er bare helt genialt! Rør sammen ingrediensene, ha grøten over i et glass og sett i kjøleskapet. Etter noen timer når havregrynen er myk er grøten ferdig. Man kan tilsette eller toppe grøten med det man synest er godt. Min favoritt er å røre inn vaniljepulver og kanel i selve grøten, på toppen har jeg litt nøtter og friske bær.
PrintKjøleskapsgrøt med havregryn og chiafrø
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
2 porsjoner
Ingredients
Scale
2 porsjoner
- 2 dl havregryn
- 2 dl melk
- 2 dl yoghurt naturell
- 3 ss chiafrø
- l/2 ts kanel
- litt vaniljepulver
- liten klype salt
- ca. 3 ts honning eller annet sukker
Instructions
- Bland alle ingrediensene sammen, smak til med kanel og honning.
- Sett i kjøleskapet i minimum 4 timer før servering.
- Smaker ekstra godt med litt bær og nøtter på toppen av grøten.