Description
2 porsjoner
Ingredients
Scale
100–150 g klippfisk, utvannet
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss olivenolje
5–6 soltørket tomat
40 g kalamata oliven, uten stein
1–2 vårløk
ca 100 g ost
3–4 ss crème fraîche
litt finhakket persille
Instructions
- Skjær klippfisken i skiver, finhakk hvitløk, soltørket tomat og oliven.
- Ha ingrediensene i en bolle og tilsett olivenoljen, vend forsiktig og marinere i ca. en halv time.
- Skjær vårløk i tynne skiver
- Smør crème fraîche utover en pizzabunn og dryss over ost og vårløk, tilsett blandingen med klippfisk.
- Stek i en forvarmet ovn på 250C grader i 10-12 minutter.
- Topp pizzaen med persille før servering.
Notes
Her har jeg brukt en tynn forstekt pizzabunn som trenger mindre steketid en om du bruker en tykkere bunn.