Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pizza med klippfisk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale

100150 g klippfisk, utvannet
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss olivenolje
56 soltørket tomat
40 g kalamata oliven, uten stein
12 vårløk
ca 100 g ost
34 ss crème fraîche
litt finhakket persille


Instructions

  1. Skjær klippfisken i skiver, finhakk hvitløk, soltørket tomat og oliven.
  2. Ha ingrediensene i en bolle og tilsett olivenoljen, vend forsiktig og marinere i ca. en halv time.
  3. Skjær vårløk i tynne skiver
  4. Smør crème fraîche utover en pizzabunn og dryss over ost og vårløk, tilsett blandingen med klippfisk.
  5. Stek i en forvarmet ovn på 250C grader i 10-12 minutter.
  6. Topp pizzaen med persille før servering.

Notes

Her har jeg brukt en tynn forstekt pizzabunn som trenger mindre steketid en om du bruker en tykkere bunn.