Ingredients
Scale
- 4 paprikaer
- 1 dl ris
- 2 dl vann
- 1 ss olivenolje
- 1/2 rødløk, finhakket
- 1/2–1 rød chili, finhakket
- 1 fedd hvitløk
- 100 g kjøttdeig med tacokrydder
- 1 ss jalapeno, syltet finhakket
- 1/2 boks mais (liten boks)
- noen cherrytomater, finhakket
- 2 ss koriander, finhakket
- 2 dl revet ost
Instructions
- Skjær av toppen på paprikaene og litt av bunnen slik de står støtt.
- Ha litt salt på innsiden av paprikaene, forstek de på 220C grader i ca 15 minutter.
- Kok risen, følg anvisningen på pakken. Jeg bruker 2 dl vann til 1 dl ris.
- Stek løk og chili i olivenolje til løken er blitt myk og blank, tilsett hvitløken på slutten.
- Når risen er ferdig, tilsett kjøttdeig (denne har jeg ferdigstekt med tacokrydder), løken, jalapeno, mais, tomat og koriander, smak til om du vil ha litt mer krydder eller salt.
- Fyll hver paprika med risblandingen og ha ost på toppen.
- Stek videre på 220C grader i ca 15 minutter til osten har blitt gylden.