Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Fylt paprikaFylt paprika med tacorester med tacorester-5

Paprika fylt med tacorester


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 4 paprikaer
  • 1 dl ris
  • 2 dl vann
  • 1 ss olivenolje
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • 1/21 rød chili, finhakket
  • 1 fedd hvitløk
  • 100 g kjøttdeig med tacokrydder
  • 1 ss jalapeno, syltet finhakket
  • 1/2 boks mais (liten boks)
  • noen cherrytomater, finhakket
  • 2 ss koriander, finhakket
  • 2 dl revet ost

Instructions

  1. Skjær av toppen på paprikaene og litt av bunnen slik de står støtt.
  2. Ha litt salt på innsiden av paprikaene, forstek de på 220C grader i ca 15 minutter.
  3. Kok risen, følg anvisningen på pakken. Jeg bruker 2 dl vann til 1 dl ris.
  4. Stek løk og chili i olivenolje til løken er blitt myk og blank, tilsett hvitløken på slutten.
  5. Når risen er ferdig, tilsett kjøttdeig (denne har jeg ferdigstekt med tacokrydder), løken, jalapeno, mais, tomat og koriander, smak til om du vil ha litt mer krydder eller salt.
  6. Fyll hver paprika med risblandingen og ha ost på toppen.
  7. Stek videre på 220C grader i ca 15 minutter til osten har blitt gylden.